imagine articol

Karel Guzman și Modibo Diaby dispută meciuri internaționale în această perioadă

Karel Guzman și Modibo Diaby sunt convocați în această perioadă la naționalele statelor Cuba, respectiv Mali. Guzman participă la meciurile de precalificare la Campionatul Mondial din 2023. Jocurile se desfășoară în San Salvador, capitala țării El Salvador.

Cuba a disputat vineri noapte un prim meci, fiind depășită la mare luptă de reprezentativa din Bahamas, scor 89-88. Guzman s-a numărat printre cei mai buni jucători de pe teren, din moment ce a totalizat 14 puncte, 5 recuperări și tot atâtea pase decisive, în 36 de minute petrecute pe parchet. 

Ulterior, Cuba a câștigat cu El Salvador, 86-70. Karel a bifat 12 puncte, 8 pase decisive și o recuperare în aproape 38 de minute de joc. La noapte, cubanezii o înfruntă pe Costa Rica. 

În schimb, Modibo Diaby participă la Campionatul Mondial U19. Competiția a început duminică și se desfășoară în Letonia. Mali a pierdut aseară cu Australia, scor 97-67. Jucătorul nostru a fost principalul remarcat al africanilor, prin cele 10 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive. 

Mali se află în grupa D, alături de Statele Unite ale Americii și Turcia. Diaby și compania își vor măsura forțele în această seară cu reprezentativa Statelor Unite ale Americii. Jocul începe la ora 20:30 și va putea fi urmărit pe canalul de youtube FIBA. În fine, marți, de la 17:30, Mali înfruntă Turcia. 

Foto: FIBA.basketball

HAIDE "U"
9

Parteneri